• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • Waanzinnig goedkope prijzen
  • Snelle service
  • Duurzame verlichting
Morteks » Voedingen en controllers

Voedingen

Hoogwaardige voedingen met constante spanning. In elkaar gezet met de hoogste kwaliteit materialen in een moderne aluminium behuizing. Onze voedingen worden in vele uitvoeringen vervaardigd, die verschillen in functionaliteit, wattage, afmetingen, spanning en uitgangsstroom. Alle modellen van de series worden gekenmerkt door hoge kwaliteit van de componenten, grote duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Controllers

Een breed scala aan controllers en apparaten die de lichtstroom wijzigen of kleurbeheer mogelijk maken, waardoor een breder gebruiksspectrum van ondersteunde producten mogelijk is. Alle elementen van het systeem zijn ontworpen om maximaal comfort en gebruiksgemak te garanderen.

Dimmers

Een groep apparaten om de intensiteit van het licht dat door de LED-bron wordt uitgezonden te regelen. Makkelijker gezegd, het dimmen van een lichtbron vanuit afstand. Het omvat zowel basisapparaten, waarbij de regeling van de lichtstroom plaatsvindt door een potentiometer, als apparaten waarbij de controle wordt uitgeoefend door een draadloze afstandsbediening.

Amplifiers

Signaalversterkers die een snelle uitbreiding van de LED-verlichtingsinstallatie mogelijk maken, wanneer het verlichtingsvermogen de mogelijkheden van de gebruikte controller of dimmer overschrijdt. Dankzij drie kanalen zijn de versterkers geschikt voor zowel mono als RGB signaalversterking.

Schemerschakelaars

Een groep lichtregelaars die de lichtintensiteit meten. Dankzij de meting kan het apparaat automatisch, in overeenstemming met de dagelijkse zonnecyclus, LED-armaturen of reclameborden in- of uitschakelen. De belangrijkste voordelen van de serie zijn betrouwbaarheid, eenvoudige installatie, aantrekkelijke prijs en een breed scala aan toepassingen.