• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • Waanzinnig goedkope prijzen
  • Snelle service
  • Duurzame verlichting

Professionele constante voedingen

Hoogwaardige voedingen met constante spanning. In elkaar gezet met de hoogste kwaliteit materialen in een moderne aluminium behuizing. Onze voedingen worden in vele uitvoeringen vervaardigd, die verschillen in functionaliteit, wattage, afmetingen, spanning en uitgangsstroom. Alle modellen van de series worden gekenmerkt door hoge kwaliteit van de componenten, grote duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Economische constante voedingen

Een reeks voordelige voedingen met constante spanning, speciaal voor projecten die efficiëntie, stabiliteit en een aantrekkelijke prijs vereisen. Het aanbod omvat modellen in een hermetische behuizing die bestand is tegen stof en vocht, evenals montagevoedingen of stopcontactvoedingen voor interne toepassingen.

Voedingskabels

Een serie stopcontactvoedingen speciaal voor eenvoudige LED-realisaties of het voeden van compatibele elektronische apparaten. De DC-stekker maakt de installatie snel en eenvoudig. Sommige modellen zijn uitgerust met een schakelaar (aan / uit) hierdoor kan het apparaat constant op de stroombron worden aangesloten.