• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • Waanzinnig goedkope prijzen
  • Snelle service
  • Duurzame verlichting
Morteks » Led soorten » LED modules

Achterkant verlichting

Lage diepte (20-50 mm)

Een groep LED-modules speciaal voor de verlichting van zowel kleine, zeer smalle boxen als ondiepe lichtbakken. Door de modules op de “achterkant” van het bord te plaatsen is het mogelijk om het uiteindelijke visuele effect aan alle verwachtingen aan te passen.

Middelmatige diepte (50-120 mm) 

Een groep universele LED-modules gewijd aan de verlichting van doosletters en tekens van kleine en middelgrote afmetingen, evenals lichtbakken en zowel ondiepe als diepe reclameconstructies.

Grote diepte (+120 mm)

Serie van zeer efficiënte LED-modules voor grotere borden. Dankzij de lange draad is het mogelijk om meer controle te hebben over hun montageplaats, waardoor een nauwkeurige aanpassing van de lichtintensiteit mogelijk is.

Zijkant verlichting

Led modules 

Universele LED-modules voor zijverlichting in enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakken, pylonen en ruimtelijke vormen van het semafoor-type. Dankzij het speciale ontwerp van de lens en de randpositionering van de module, wordt het licht niet direct op het verlichte oppervlak gericht. Het wordt er gelijkmatig over verdeeld, wat zorgt voor een optimaal effect.

Led strips

Een groep LED-modules voor zijverlichting speciaal voor diepe en grote reclamevormen. Ons speciaal ontwerp (LED-balk) maakt een veel snellere installatie mogelijk dan de traditionele modules.

RGB modules

Een groep LED-modules speciaal voor RGB toepassingen.